Több évnyi kulturális területen végzett marketing és kommunikációs munka után döntöttünk úgy, hogy létrehozzuk a Style Communications Art & Style divízióját. A részleget a kulturális iparágak iránti rajongásunk mellett az a felismerés hívta életre, hogy jó néhány művészeti projekt és intézmény nem kapja meg azt a kommunikációs hátteret, amit a terméke megérdemelne. A kulturális intézményekben dolgozók számára ezért egy olyan biztos hátteret akartunk létrehozni, melyre bármikor támaszkodhatnak: tudásukkal ők a legjobb kommunikációs és marketing megoldások kulcsai, míg mi a szakmai hátterünkkel, és a kultúra iránti lelkesedésünkkel és kulturális marketingben szerzett tapasztalatainkkal tudunk segíteni. Sokszor látjuk azt is, hogy – kapacitáshiány miatt – a hagyományos kommunikációs ügynökségeknél nincs meg az a tudás, ami az elmélyült kulturális marketing megvalósításához szükséges.
Az Art & Style-nál olyan csapattal dolgozunk, akik több évet töltöttek kulturális termékek kommunikációjával, de évtizedes múltra tekint vissza a profitorientált, nagyvállalati ügyfelek számára végzett marketing outsource tevékenységünk is. Ennek a kettőnek a fúziójából alkotjuk meg a kultúrára fókuszált marketing megoldásainkat: márkaépítést, arculattervezést, közösségi média menedzsmentet, PR-t és szövegírást – kulturáltan. Alkossunk együtt!

A világ tíz legjobb zenekara között számon tartott klasszikus zenei együttes a budapesti törzsközönség mellett állandó vendégei New York, London, Berlin vagy éppen Amszterdam koncerttermeinek. A Fischer Iván vezette zenekar számára a zenekar stábjával és művészeivel szorosan együttműködve dolgozunk azon, hogy a közönség számára releváns és friss a social media tartalmakat hozzunk létre. A tartalmi és hirdetési stratégiát és a napi szintű Facebook kommunikációt a zenekar magyar nyelvű, valamint a fiatalokat megszólító Midnight Music oldalán valósítjuk meg

A kreatív tartalmakat és social media hirdetéseket az image- és programkampányok keretében valósítjuk meg, bevonva a közönséget is a kommunikációba.

NÉPRAJZI MÚZEUM

Érték, Élmény, Ember, Emlék – a Néprajzi Múzeum számára négy hívószót és ezekre épülő arculatot alkottunk meg 2014-ben. A megrendelővel közös célunk az volt, hogy a múzeum kapcsán felmerülő elsődleges asszociációkat – poros, múltba révedő – feloldjuk, és helyette egy olyan, a látogatókra fókuszáló központ image-ét hozzuk létre, amely nyitott, befogadó és friss. Szem előtt tartva a múzeum alapvető értékeit, állandó gyűjteményének valamint időszaki kiállításainak

tematikáját, a múzeum dolgozóit és a látogatókat megismerve alkottunk egy olyan arculatot, amely egyszerre hoz létre párbeszédet jelennel, múlttal és – ami a legfontosabb – a múzeum jövőbeni látogatóival. Stratégiát alkottunk és ennek megfelelő, teljes körű kommunikációs kampányt vezényeltünk le a múzeumi évad legfontosabb kiállításához homlokzati molinókkal, irányítótáblákkal, microsite fejlesztéssel és social media tanácsadással.

PÁSZTOR ANNA

Énekes, véleményvezér, jelenség. Megosztó egyéniség, akivel imádjuk a közös munkát: a saját, személyes márkájának felépítését, a hozzá kapcsolódó weboldal megalkotását, kitalálni és megalkotni a személyiségéhez leginkább passzoló kommunikációs formákat.

Így sikerült őt a Dove egyik kampányához választani véleményvezérként, ahol a természetes nőiességét hangsúlyozhatta. A Milka egyik eseményén pedig a hedonizmus és az életszeretet nagyköveteként lehetett jelen. Így lett a Globus nagykövete is, ahol vadságával nemzetközi szinten sikerült mindenki tetszését elnyernie. A vele készült vírusvideó kapcsán a Kreatív magazin “tökéletes választás”-ról beszélt, a videókampány pedig minden képzeletet felülmúló számokkal a Globus történetének legsikeresebb aktivitása lett.

Nemzetközi Kortárs Művésztelep, Cered

A több mint húsz éve működő nógrád megyei művésztelep célja, hogy reputációját növelje. A szakmailag rendkívül magas szinten működő szimpózium a nemzetközi kortárs képzőművészeti életben eddig is rangos elismerésre tett szert: a csak meghívásos alapon működő ceredi művésztelep alapítói külföldi művészeti egyetemek oktatóival, galériák tulajdonosaival és művészettörténészekkel dolgoznak együtt évente megrendezésre kerülő, tematikus találkozóikon.

A régiófejlesztéssel is operáló művésztelep számára teljeskörű, Facebook és Instagram stratégia és kivitelezés mellett olyan PR kommunikációt alkottunk, amellyel a képzőművészeti projektet a vizuális szakmán kívül esők számára is közelebb hoztuk. Üzeneteinket több mint 30 országos médiumban tettük elérhetővé, beszámolók, ajánlók, nagyinterjúk és képgalériák formájában, többek között az Index, a HVG és a Magyar Nemzet hasábjain.

MAGYAR NEMZETI FILMALAP

Az egyik legsikeresebben működő hazai kulturális intézmény számára social media tevékenységet végzünk. Magyar és angol nyelvű Facebook oldalaik számára kreált és kurált tartalmakat állítunk elő, melynek célja, hogy a filmes szakmában tevékenykedők mellett a magyar filmek rajongóit is izgalmas posztokkal lássuk el. Az aktuális üzeneteket a Filmalap munkatársaival szorosan együttműködve alkotjuk meg, így az oldal tartalmai már több alkalommal jelentősebb médiafigyelmet is kaptak.

Fürjesi Csaba

Fürjesi Csaba festőművész, vizuális művész, a Nemzetközi Kortárs Művésztelep, Cered alapító tagja. Munkáit Magyarországon kívül rendszeresen láthatja Ausztria, Németország és Olaszország közönsége, de volt már kiállítása Miamiben és Oxfordban is. Fürjesi kiállításait sajtókommunikációval segítjük, valamint social media oldalának kezelését is koordináljuk.

Testimonial szerű szöveg lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In vel magna eu urna mattis pharetra. Proin non elementum nisl, sit amet pellentesque erat.

Művészetek palotája

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In vel magna eu urna mattis pharetra. Proin non elementum nisl, sit amet pellentesque erat. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Suspendisse sagittis nisl nisl, ac mattis est euismod ac. Cras sagittis vehicula facilisis. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Mauris fringilla lacus in malesuada mollis.

ELÉGEDETT ÜGYFELEINK

STYLE COMMUNICATIONS és a KÖZÖS MUNKA

A StyleComban nagy hangsúlyt fektetünk ügyfeleink megismerésére:  minden együttműködés egy személyes találkozással, az ügyfél igényeinek részletekbe menő meghallgatásával kezdődik. Arculat- és márkaépítés, PR, szövegírás vagy közösségi média menedzsment kapcsán keress fel minket!

Áraink minden esetben projektfüggőek, azokról személyes egyeztetésen, az igények részletes megismerését követően tudunk beszélni.

Megvan már, mit szeretnél?

Az alábbi form 1 perc alatt kitölthető.
Hagyd meg nekünk az adataid, és felkeresünk.
Harmadik fél számára nem szolgáltatjuk ki információidat.
Hírlevelet nem küldünk. Akkor sem, ha szeretnéd. (:

Hosszabb levél esetén javasoljuk a hello@stylecommunication.hu címet.

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Milyen szolgáltatás érdekel?

 Grafikai tervezés & kivitelezés
 Webdesign
 Üzleti konzultáció
 Közösségi média menedzsment
 Közösségi finanszírozási kampány
 PR
 Fotózás, filmkészítés
 Rendezvényszervezés
 Brandstratégia
 Influencer marketing
 Kreatív szövegezés
 Személyes márkaépítés
 FMCG-szektor marketing
 Belső kommunikáció, szervezetfejlesztés

Üzenet

 Hozzájárulok, hogy adataimat a Style Communication Kft. az adatvédelmi szabályzat szerint visszavonásig saját részre tárolja. Nem járulok hozzá, hogy adataimat a Style Communication Kft. a kapcsolatfelvétel idején túl tárolja.