A Style Communication 2010 óta működő „branding“ fókuszú kommunikációs ügynökség, amelyben olyan szakemberek dolgoznak, akik nem csak szakmájuknak, de hivatásuknak és hobbijuknak is tekintik a márkaépítés művészetét.

Amit mi szeretünk

Két dolgot szeretünk igazán. Kedveljük a gyors, pörgős, rövid határidős projekteket. De az is lázba hoz minket, amikor végigkísérhetünk egy márkát az útján, és ránk bízzák a kihelyezett marketingosztály szerepét.

Nem ijedünk meg az új feladatoktól vagy új területektől, sőt kihívásnak tekintjük és fiatalos lendülettel vágunk bele minden projektbe.

Kis létszámú ügynökségként sikerül egyszerűen és gyorsan áramoltatni az információkat, ezért a döntéshozatal és a közös munka is hatékonyabb. Nem szeretjük elhúzni a feladatokat, hiszen kreatív energiáink egyik mozgatóeleme pont a változatosság maga.

Mindez kevesebb információveszteséget és nagyobb rugalmasságot is biztosít, hiszen nem kell minden esetben leszabályozott adminisztratív folyamatokhoz ragaszkodnunk.

Személyre szabottan tervezünk, mivel minden ügyfelünkre tudunk és akarunk is elég időt szánni. Ezáltal lehetőségünk van jobban megismerni őket, valóban megérteni az igényeiket és arra reagálni. Nekünk ez fontos.

Azt gondoljuk, hogy emiatt dolgozhattunk már sikeresen a legkülönfélébb vállalatokkal. Van már tapasztalatunk a non-profit, az állami, a nagyvállalati, KKV és a start-up szektorban is.

Ráadásul mi is pontosan tudjuk és értjük, milyen céget és egy saját márkát menedzselni, hiszen saját start-up vállalkozásunkat, a Kitchy Designt is mi teremtettük.

Csapatunk

Buza Kriszta
TULAJDONOS-ÜGYVEZETŐ

Fidrich Judit
IRODAVEZető

Horváth Sándor
KREATÍV VEZETŐ

Kovács Brigitta
MÁRKAMENEDZSER

File Petra
MÁRKAMENEDZSER

Kira
ANTI-STRESSZ MENEDZSER