A retorika mint életeket formáló eszköz

A SPEAK Akadémia egy angol nyelvű retorikai képzés. Elsődleges céljául azt tűzte ki, hogy a retorikát mint eszközt használja az emberek és az egész ország önbizalmi indexének emeléséhez. Az alapító Benkő Vilmos, az Amerikai Kereskedelmi Kamara volt elnöke, számos nemzetközi szervezet és alapítvány vezetőségi tagja, és a Toastmasters Hungary megalapítója.

Léteznek kurzusok 9 éves gyerekektől multinacionális cégek vezérigazgatóinak egyaránt, de indult már képzés börtönben és árvaházban is. Olyan brandet építettünk fel a képzési struktúrák köré, ami ugyanúgy vonzó tud lenni egy ambiciózus egyetemistának, mint egy több ezer fős nagyvállalat vezetőjének.

A teljes marketing stratégia és arculat építés után számos sikeres képzés lezajlott, így mára már több száz ember részesülhetett a nyilvános beszéd életükre gyakorolt jótékony hatásaiban, és oszthatta meg gondolatait úgy, hogy azok mások életére is hatást gyakoroljanak. A képzéseket továbbra is folyamatosan támogatjuk online kommunikációval, rendezvényszervezéssel, filmkészítéssel. Már közel 100 filmet készítettünk a Speak Akadémiának, köztük imázsfilmeket és a képzéseket lezáró vizsgabezsédekről készült filmeket is.

Támogató eszközök:

2