“A StyleCom fiatalos lendülete és páratlan kreativitása mindig lenyűgözött minket! Nem is szeretnénk ajánlani őket senkinek, hogy minél több erőforrásuk legyen ránk!”

Dankó Áron
brand manager, Globus Hungária

“A Stylecom egy egészen különleges elegye a sziporkázó kreativitásnak, az üzleti stratégiai gondolkodásnak, az emberi érzékenységnek, odafigyelésnek és a könnyed jókedvnek. Szó szerint hegyet másztak velünk, hogy a legjobb eredményre jussunk. Együtt.”

Eszes László, ügyvezető
Level9 Consulting

“Jó kedvvel, jó társaságban, nagyon jó dolgokat csinálunk együtt. Ráadásul mindezt az ügyfeleink legnagyobb megelégedésére.”

Mátrai Károly, vezérigazgató
KELER KSZF

“Értő figyelem, nyitottság és pozitív energiák. Ezért könnyű a StyleCom csapathoz kapcsolódni, a megvalósítás pedig alapos, megbízható, és kiváló színvonalú. Öröm veletek dolgozni, a legjobb helyen van itt ez a koncepció!”

Kamarási Tamás
FineMinding

“Szeretek velük dolgozni, mert amit kiadnak a kezükből az igényes, szép munka. Sokan kérdezik tőlem, hogy ki designolta a blogomat, a névjegyemet és én mindig büszkén mondom, hogy a Style Communication. Valahogy sikerül ráhangolódniuk az ízlésemre, de mindig hozzá is tesznek valami extrát, amitől különleges lesz az egész.” 

Eszter Avar
10minuteHR

“Együtt kezdtük a Férfiak Klubja eszköztárát fejleszteni. A gondolatból teremtettünk valóságot. Nemcsak azonosultak a megrendelői filozófiával, hanem barátként (és a hölgyek Nőként) is sokat tettek hozzá. Legyen az gondolat, szervezés, kivitelezés, mindenben a maximalizmus hajtja Őket. Kreativitás és design – ha csak két dolgot kellene kiemelnem. Jó velük együtt tenni: az én esetemben nemcsak egy munkát, hanem egy társadalmi missziót is segített a lendületük.”

Bedő Imre, alapító
Férfiak Klubja


“A Stylecom csapata nem ismer kompromisszumot, amikor az ügyfél céljainak megismeréséről és megvalósításáról van szó! Munkára késztetnek, így a velük való együttműködésből én magam is sokat tanulok!”

Molnár Attila, Coach
Startupcoaching


“A StyleCommunication csapatának köszönhetően egyre népszerűbbé válik a nyilvános beszédkészség fejlesztésével foglalkozó kezdeményezésünk.
Sok jó ötlettel támogatják a törekvéseinket, amelyeket mind meg is valósítanak. Szervezik, lekövetik az eseményeket és személyesen ellenőrzik a részleteket.”

Benkő Vilmos, alapító
Speak Academy


“A Stylecommal szervezetfejlesztési munkánk során kerültem kapcsolatba, velük csináltuk meg az új honlapunkat. A munkájuk során profizmust , kreativitást és tartalmas szakmai és emberi kapcsolatot kaptam úgy, hogy a végtermékre nagyon büszke vagyok a mai napig is! Kevés olyan csapatttal dolgoztam eddig, ahol a határidő, a minőség nem ígéret – hanem valóság! Minden percét élveztem az együtt alkotásnak! Köszönöm!”

Kanev Zsuzsa, marketing és PR vezető
NiT Hungary

“Munkátok minden részében figyelembe veszitek az adott ügyfél lehetőségeit, minden projektnél biztosítjátok a lehető legegyedibb megoldást. Nemcsak a piaci helyzetet vagy üzleti célokat akarjátok megismerni, hanem magát az ügyfelet is.
Emellett pontosan tartjátok az általatok vállalt határidőt és a szavatokat, ráadásul még kedvesek is vagytok.”

Osvaldo Zequeira, edző
Salsa Fitness

“A Stylecom kezdetektől támogatta a munkánkat. Azon kevés csapatok közé tartoznak, akik teljesítik is a vállalásakat. Felgyűrik az ingujjat, beleállnak és megcsinálják. Nem “csak” ötleteik vannak. Odaállnak, kitalálják a terveket és elkezdik megvalósítani. Sokoldalúak. Mindegy volt, hogy videót kellett csinálni, óriási társasjátékot tervezni, vagy social media posztokat menedzselni, nekifeküdtek és csinálták. Jó minőségben. Köszönjük!”

Gergely Szertics, CEO
Analogy, Practify


“Nagyon hatékonyan tudtunk együtt dolgozni. Kifejezetten tetszett, hogy a Stylecom csapat minden felvetett problémára érdemben és gyorsan reagált, nem maradtak kérdőjelek. Köszönjük!”

Prauda Gergő, ügyvezető
Mártogatós


“Nagyon szeretek Veletek dolgozni, mert a legfontosabb „tulajdonsággal” rendelkeztek – igyekeztek mélyen megismerni a partnereket, a működést, a célokat, hogy „testre” szabhassátok a design-t. Nyitottak vagytok minden megoldásra, még akkor is, ha ezt percenként változtatjuk. Rengeteg kreatív ötlettel segítitek a munkánkat. Készek és képesek vagytok a legjobb ötleteket a legjobb áron megvalósítani, ezzel a költséghatékony működésünket segíteni. Mindeközben jó hangulatú a csapat, ami jó hangulatú együttműködést eredményez. Köszönjük.”

Solti Judit, ügyvezető
Scanomed


“A Stylecomtól olyan grafikai, arculati megoldásokat kaptunk a webes szoftvereinkhez, amelyek mintha a közeli jövőből jöttek volna. Ezáltal sokkal tovább adtak friss és korszerű feelinget. Még most, 2016-ban is volt olyan megbeszélésem, ahol meg kellett mutassam a webes ügykezelőnket leendő felhasználóknak, és láttam a szemek felcsillanását, amikor a login page-et meglátták. A rendszer működéséből még semmit nem láttak, csak a Stylecom 2012-ben készült grafikai munkáját, de már akkor tetszett nekik a rendszerünk.”

Török Ákos, CEO
DOCCA

“Stylecom? Célzott kommunikációs stratégiát folytatnak, nagyon jó ízléssel! Sokat tanulunk tőlük. Köszönjük!”

Mirjam Kertész, ügyvezető
Coninvest Konyhatechnológia & Belsőépítészet

“Nem azt keresik, hogy mit és hogy nem lehet megcsinálni, hanem kérdeznek-kérdeznek, hogy jobban megértsék a helyzetet, és mindig úgy állnak hozzá a feladatokhoz, hogy igen, meg lehet csinálni, így és így. Megoldásokkal jönnek, ötletekkel.”

Gurzó Richárd, projekt koordinátor
Corporate Values (COVA)

“Hatékony, hasznos és élvezetes volt számomra a közös munka. A gondolatokat jó ráérzéssel öntik formabontó formákba.”

Károlyi László
vezérigazgató, Legrand Zrt.
alapító, Károlyi Business Solution