A Style Communication egy 2010 óta működő, „branding“ fókuszú kommunikációs ügynökség, amelyben olyan szakemberek dolgoznak, akik nem csak szakmájuknak, de hivatásuknak és hobbijuknak is tekintik a márkaépítés művészetét.

Amit mi szeretünk

Két dolgot szeretünk igazán. Kedveljük a gyors, pörgős, rövid határidős projekteket. De az is lázba hoz minket, amikor végigkísérhetünk egy márkát az útján, és ránk bízzák a kihelyezett marketingosztály szerepét.

Nem ijedünk meg az új feladatoktól vagy új területektől, sőt kihívásnak tekintjük és fiatalos lendülettel vágunk bele minden projektbe.

Kis létszámú ügynökségként sikerül egyszerűen és gyorsan áramoltatni az információkat, ezért a döntéshozatal és a közös munka is hatékonyabb. Nem szeretjük elhúzni a feladatokat, hiszen kreatív energiáink egyik mozgatóeleme pont a változatosság maga.

Mindez kevesebb információveszteséget és nagyobb rugalmasságot is biztosít, hiszen nem kell minden esetben leszabályozott adminisztratív folyamatokhoz ragaszkodnunk.

Személyre szabottan tervezünk, mivel minden ügyfelünkre tudunk és akarunk is elég időt szánni. Ezáltal lehetőségünk van jobban megismerni őket, valóban megérteni az igényeiket és arra reagálni. Nekünk ez fontos.

Tudjuk, hogy a fogyasztások jelentős része pusztán érzelmekre alapozva születik, így nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a márkádnak arca, személyisége, atmoszférája legyen. Kialakítjuk a fogyasztói döntéshez szükséges érzelmi kötődést.

Azt gondoljuk, hogy emiatt dolgozhattunk már sikeresen a legkülönfélébb vállalatokkal. Van már tapasztalatunk a non-profit, az állami, a nagyvállalati, KKV és a start-up szektorban is.

Ráadásul mi is pontosan tudjuk és értjük, milyen céget és egy saját márkát menedzselni, hiszen saját start-up vállalkozásunkat, a Kitchy Designt is mi teremtettük.

Hogyan csináljuk mindezt?

Szeretjük az innovációt, a kreativitást, a humort. Nem ismerünk átlagos megoldásokat, nincsenek előre megírt receptjeink, és számunkra nem létezik két egyforma feladat. Ötletekben, komplexen és minőségben gondolkodunk.

60+
ELÉGEDETT ÜGYFÉL
500
TELJESÍTETT PROJEKT

A lehető legkülönfélébb vállalatokkal dolgoztunk már együtt sikeresen. Van már tapasztalatunk a non-profit, az állami, a nagyvállalati, KKV és a start-up szektorban is, itthon és külföldön.

1. Közös platform

Sok energiát fektetünk abba, hogy a projekt kezdetén az Ügyféllel közös platformra kerüljünk. Megértsük a céljait, problémáit, és közösen megoldást találjunk rá. Piackutatunk, elemzünk, interjúztatunk, stratégiát készítünk.

2. Valóság

Hiszünk az álmokban. De tudjuk, konkrét lépésekre lebontott célokkal és akciókkal, tudatosan megtervezett lépésekkel tudjuk őket csak valósággá változtatni. Akciótervet írunk, tervezünk, ütemezünk.

3. A teremtés

Izgalmas a megvalósítás időszaka, amikor napról-napra látjuk, ahogy egyre közelebb kerülünk a célokhoz. Menedzselünk, proaktívak vagyunk, rajzolunk, programozunk, filmet készítünk, és mindeközben „solution focus“-osok vagyunk.

4. Első lépések

Aztán egyszer csak eljön az idő, hogy a teremtményt saját útjára kell engednünk. Teszteljük, összeszereljük, rendereljük, zipeljük, betanítjuk, elfogadtatjuk, elengedjük.

5. Az öröm

Majd néha megdöbbenünk, hogy hirtelen egyedül lefutotta a maratont. Működik. Lezárunk, papírozunk, dokumentálunk, számlázunk, örülünk.

(Majd várjuk vissza, mert közben eszünkbe jutott, hogy milyen jó lenne, ha nem csak futni, de lovagolni is tudna.)