Saját projektek

Szeretjük az új dolgokat. Az olyanokat, amivel még színesebbé tehetjük a Stylecomot. Ezért amellett, hogy ügyfeleink álmainak megvalósításán dolgozunk, saját projekteket is megálmodtunk, amelyek további szolgáltatásaink mellett vagy önállóan is megrendelhetőek.

A Kitchy Design első saját start-up vállalkozásunk, amivel célunk, hogy egy „kitchy-t” jobbá tegyük a világot.

Z-UPPER szolgáltatáscsomagunk pedig azon vállalatok és HR vezetők számára jelenthet megoldást, akik szeretnék a Z- generáció tagjait sikeresen bevonzani és beintegrálni szervezetükbe.


Kitchy Design
Tegyük kicsit jobbá a világot!

Kitchy világunk 2015 nyarán született meg, és azóta folyamatosan növekszik.

A Kitchy Design termékeket a mindennapok során is használhatjuk, így nap mint nap jobb lehet általuk a világ. Nálunk ugyanis az egyedi formatervezés mellett nagy hangsúlyt kap az egészség- és környezettudatosság is.

A tartósság mindegyiknek elengedhetetlen tulajdonsága, így elkerülhető a PET-palackok használata. Az összes műanyag termékünk BPA-mentes. Ez a vegyianyag a forró italokból kioldódva lehet káros hatással szervezetünkre. A Kitchy Design palackok, füles bögrék és poharak esetében azonban ettől garantáltan nem kell félnünk.

Webshopunk elkészülte után folyamatosan bővült termékportfoliónk és értékesítési csatornáink is egyre kiterjedtebbek lettek. Megtalálhatóak vagyunk ugyanis a Cake Shop Gardenben és saját irodai showroomunk is várja a termékeink iránt érdeklődőket!

Facebook oldalunk

Instagramunk

ZUPPER
Egyedülálló toborzási rendszer és gyakornoki program támogatás pályakezdőket toborzó vállalatok számára

Ha az Ön vállalatának is fontos a legjobb szakmai gyakorlatosok és pályakezdők megtalálása. 
Ha Önnek is fontos a 20-25 évesek eredményes beilleszkedése a szervezetbe, figyelmébe ajánljuk egyedülálló programunkat.