kriszta-120-v2-repositioned

BUZA KRISZTA INTERJÚ – ÚJRATERVEZTEM

“Miért indít valaki iparági tapasztalat nélkül reklámügynökséget és hogyan tudja sikeressé tenni az erős versenyben? Buza Kriszta, a Style Communications alapítójának története.”

globus 1

PÁSZTOR ANNÁVAL KAMPÁNYOL A GLOBUS – MARKETINGINFO.HU

“Pásztor Anna megosztó személyiségére építették fel ezért a filmet, akire nem csak egyedi stílusa miatt esett a választás, hanem mert fantasztikus kétgyermekes édesanya is, ezért hitelesen tudja képviselje a márkát. A StyleCommnications hosszú évek óta a 235 Productions csapatával dolgozik együtt, ezért nem volt kérdés, hogy most is közösen forgatják le a filmet. “

kriszta_2_horizontal-1024x819

BUZA KRISZTA – LE COOL INTERJÚ

“Évek óta azon dolgozik, hogy mások álmait megvalósítsa. Tervekkel és ötletekkel kopognak be hozzá, melyekből ő és csapata kész projekteket varázsol, legyen szó designról vagy márkaépítésről. Mozgalmakat indítanak, de csak stílusosan. A Style Communication alapítójával beszélgettünk.”

globus 2

TÖKÉLETES REKLÁMARCOT VÁLASZTOTT A GLOBUS – KREATIV.HU

“Buza Kriszta, a StyleCommunications vezetője hozzátette, hogy valóban nem egyszerű feladat pozitív imázst építeni konzerves termékekről, illetve ismeretterjeszteni és előítéleteket ledönteni. Ezért próbálnak túllépni az átlagos zöldségkonzerv-reklámokon.”

style kids

BRAND. NEW. STYLE COMMUNICATION – PIN MAGAZIN

“A Style Communication olyan fiatal, tehetséges szakemberek találkozása, akik hisznek a tudás és a kreativitás erejében, és akik számára az igényesség és a folyamatos tanulni vágyás jelenti a munka alapjait.”

Sanyifenykep

HORVÁTH SÁNDOR – LE COOL INTERJÚ

“Inspirál a mozgókép, a gyönyörű keleti ruhák, Le Sacre du Tympan összetettsége, Lukács Miklós cimbalomjátéka, Samu Géza szobrai, Pieter Brueghel képei. Tulajdonképp minden olyan, ami mögött valódi érték van.”

karina instyle

KECSKÉS KARINA INTERJÚ – INSTYLE MAGAZIN

“A színésznő évek óta foglalkozik meseterápiával: minden nyáron félárva csángó gyerekeknek tart mesetábort Csángóföldön.”