GRAFIKA, DESIGN

A design a vérünkben van. Nap mint nap ebben dolgozunk, ebben élünk. Ha arculattervezésre, kiadványszerkesztésre, webdesign készítésére, vagy online és print anyagok kivitelezésére van szükség, mi itt vagyunk. Ránk biztosan lehet számítani, ha valami ízlésesre, izgalmasra, trendire, szépre van szükség.

WEBOLDALAK KÉSZÍTÉSE

Az egyik első, amit megnéznek a fogyasztók a márkával kapcsolatban az a weboldal. Kezelhető, jól működő programozás, szemrevaló webdesign és figyelemfelkeltő szövegek. Ez elengedhetetlen a sikerhez!

KÖZÖSSÉGI MÉDIA MENEDZSMENT

Napjainkban már kötelező jelen lenni online, a lehető legtöbb közösségi csatornán. Ügyfeleink megbízásából nap mint nap dolgozunk Facebook, Instagram, Pinterest, Linkedin és Youtube kampányokon, menedzselünk hírlevél kommunikációkat és izzítjuk online PR lehetőségeinket.

FOTÓZÁS

Egy erős márkához kellenek a jó fotók. Ezt mi is pontosan tudjuk. Profi portré, rendezvény vagy tárgyfotózás esetén is bármikor rendelkezésre állunk!

PR

A megfelelő PR eszközök megtalálása, majd azok megfelelő használata nehéz feladat. Azonban ha sikerül, akkor a márka igazán hatékonyan építheti ki követőtáborát, és meghatározó szerepet játszhat a márkaimázs alakításában is.

SZEMÉLYES MÁRKAÉPÍTÉS

Amikor személyes márkát kell építenünk a szokások felborulnak. Ilyen esetekben az ügyfél az, aki meghatározza a brandet, a mi dolgunk pedig az, hogy megtaláljuk a megfelelő módot annak kommunikálására.

RENDEZVÉNYSZERVEZÉS

Kisebb céges bulik vagy nagyszabású rendezvények. Az esemény arculatának meghatározásától kezdve a szerteágazó kommunikációs tevékenységeken át a lebonyolításig, imádunk ilyen projekteket végigvinni.

KREATÍV SZÖVEGEZÉS

Már megvan az igényes arculat, a gyönyörű grafikák és körvonalazódik a stratégia. Már csak néhány dolog hiányzik. Egy közülük biztosan elengedhetetlen: márkánk személyiségéhez illő, ízléses és megkapó szövegezés.

BRANDSTRATÉGIA

Kezdő vállakozásodnak még nincs kiforrott márkája? Újrapozícionálnád vállalkozásod? Nem tudod, hogy építsd erős arculatot CSR, társadalmi fókuszú projektednek? Mi segítünk a hatékony brandstratégia kidolgozásában.

GYÁRTÁS, KIVITELEZÉS, KOORDINÁCIÓ

Az utolsó lépések nélkül biztosan nincs meg a teljesség élménye. Anélkül pedig mi sem érezzük magunkat jól a bőrünkben. Ezért is vállalunk gyártási, kivitelkezési és koordinálási feladatokat is!

FILMKÉSZÍTÉS

Csak egy hatásosabb marketingeszköz van a profi kreatív anyagokon és fotókon kívül. A profi mozgóképek. Készített filmjeink mindegyikére büszkék vagyunk.

ÜZLETI KONZULTÁCIÓ

Néha jól jön egy kis extra lendület. A kommunikációs megtervezésében vagy a hosszú távú stratégia megalkotásában is. Az ehhez szükséges tudásunk és eszközeink megvannak, már csak ki kell használni őket!

ZENEI MENEDZSMENT

Amellett, hogy segítünk a zenészek, énekesek személyes márkáját is építeni, a reklámtevékenységüket is menedzseljük. Utóbbi ugyanis számos olyan jogi kérdéskört vet fel, melyek megoldása nem a művészek feladata. Tárgyalunk, egyeztetünk, közvetítünk, megtaláljuk az egyéniségekhez illő márkákat, akikkel együttműködést alakíthatunk ki. Ügyfeleink pedig teljes gőzzel koncentrálhatnak arra, amit igazán szeretnek.

INFLUENCER MARKETING

A legnagyobb márkák már felismerték az influencerekben rejlő lehetőséget, amit ki is használnak. Mi segítünk összekötni a márkákat olyan bloggerekkel, hírességekkel, social média szereplőkkel, akik nagy tömegeket érnek el megjelenéseikkel, és komoly hatást képviselnek irányukba.