BRANDING, MÁRKAÉPÍTÉS

Kezdő vállakozásodnak még nincs kiforrott márkája? Újrapozícionálnád vállalkozásod? Nem tudod, hogy építsd erős arculatot CSR, társadalmi fókuszú projektednek? Mi segítünk a hatékony brandstratégia kidolgozásában.

FOTÓZÁS & FILMKÉSZÍTÉS

Egy erős márkához kellenek a jó fotók, reklámfilmek. Ezt mi is pontosan tudjuk. Profi portré, rendezvény vagy tárgyfotózás, vagy reklámfilm, imázsfilm esetén is bármikor rendelkezésre állunk!

PR – PUBLIC RELATIONS

A megfelelő PR eszközök megtalálása, majd azok megfelelő használata nehéz feladat. Azonban ha sikerül, akkor a márka igazán hatékonyan építheti ki követőtáborát, és meghatározó szerepet játszhat a márkaimázs alakításában is.

INFLUENCER MARKETING

A legnagyobb márkák már felismerték az influencerekben rejlő lehetőséget, amit ki is használnak. Mi segítünk összekötni a márkákat olyan bloggerekkel, hírességekkel, social média szereplőkkel, akik nagy tömegeket érnek el megjelenéseikkel, és komoly hatást képviselnek irányukba.

KÖZÖSSÉGI MÉDIA MENEDZSMENT

Napjainkban már kötelező jelen lenni online, a lehető legtöbb közösségi csatornán. Ügyfeleink megbízásából nap mint nap dolgozunk Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter és Youtube kampányokon, menedzselünk hírlevél kommunikációkat és izzítjuk online PR lehetőségeinket.

ÜZLETI KONZULTÁCIÓ

Néha jól jön egy kis extra lendület. A kommunikációs megtervezésében vagy a hosszú távú stratégia megalkotásában is. Az ehhez szükséges tudásunk és eszközeink megvannak, már csak ki kell használni őket!

WEBDESIGN & GRAFIKA

A design a vérünkben van. Nap mint nap ebben dolgozunk, ebben élünk. Ha arculattervezésre, kiadvány szerkesztésére, webdesign készítésére, vagy online és print anyagok kivitelezésére van szükség, mi itt vagyunk. Ránk biztosan lehet számítani, ha valami ízlésesre, izgalmasra, trendire, szépre van szükség.

KREATÍV SZÖVEGEZÉS

Már megvan az igényes arculat, a gyönyörű grafikák és körvonalazódik a stratégia. Már csak néhány dolog hiányzik. Egy közülük biztosan elengedhetetlen: márkánk személyiségéhez illő, ízléses és megkapó szövegezés.

SZEMÉLYES MÁRKAÉPÍTÉS

Amikor személyes márkát kell építenünk a szokások felborulnak. Ilyen esetekben az ügyfél az, aki meghatározza a brandet, a mi dolgunk pedig az, hogy megtaláljuk a megfelelő módot annak kommunikálására.

ZENEI MENEDZSMENT

Amellett, hogy segítünk a zenészek, énekesek személyes márkáját is építeni, a reklámtevékenységüket is menedzseljük. Tárgyalunk, egyeztetünk, közvetítünk, megtaláljuk az egyéniségekhez illő márkákat, akikkel együttműködést alakíthatunk ki.

GYÁRTÁS, KIVITELEZÉS, KOORDINÁCIÓ

Az utolsó lépések nélkül biztosan nincs meg a teljesség élménye. Anélkül pedig mi sem érezzük magunkat jól a bőrünkben. Ezért is vállalunk gyártási, kivitelkezési és koordinálási feladatokat is!